Tienerschool De Haan: lln. T4, live, vanop afstand op online beurs SCIENCE IS WONDERFUL, en in het Engels in gesprek met EU-commissioner Mariya Gabriel

Yamina Rehimi, coördinator Tienerschool De Haan, deelt mee:

De Einsteins van T4 bezochten vandaag in de les wetenschappen (leraar Nick Ballegeer) de standen van de online beurs ‘Science is Wonderful’ en gingen even live, vanop afstand en in het Engels in gesprek met de Bulgaarse  EU-commissioner, Maria Gabriel, bevoegd voor innovatie, research, opvoeding, jeugd.

Het gratis online evenement brengt de wereld van wetenschap naar het grote publiek en neemt jongeren mee om  na te denken, te reflecteren, te discussiëren en te werken rond hete hangijzers als het vertragen van de klimaatopwarming, het verbeteren van steden, het voorkomen van honger en droogte, onderzoek naar kanker, … 

Een erg boeiende ervaring.

Yamina Rehimi deelde de link