Kleuterjuffen d’Oefenschool stellen voor tijdens de Coronatijd (én erna) zoektocht in Blankenberge samen voor kleuters en ouders

Juf Anniek Kebacq schrijft me:

Het initiatief voor deze zoektocht kwam van juf Daniëlle. Wij waren direct enthousiast om dit in elkaar te steken. Na 6 weken ‘in ons kot’ was het tijd om wat buiten activiteiten te doen ! Leuk om voor ouders eens met een doel te gaan wandelen . We verzamelden de stopplaatsen en. Dachten bij elke stopplaats 2 opdrachten ! Juf Jill maakte via Google Maps de wandelkaart en zo zat de tocht in elkaar ! 


De brief en de kaart die de ouders ontvingen. ‘Dus als je zin hebt om een mooie wandeling te maken, start aan onze voordeur en stap rond in ons mooi steedje


Wij – als kleuterteam- dachten dat het een leuk idee zou zijn om u en uw kapoenen eens ons mooie Blankenberge te laten zien !

 Hoe kunnen we dat beter doen dan met een klaspopzoektocht ! 

?

Sinds gisteren hangen op 17 plaatsen in Blankenberge afbeeldingen van onze klaspoppen Jules, Loeloe en Pompom .

 Elke afbeelding kreeg ook 2 opdrachten, uit te voeren op de plek waar de prent hangt. Een opdracht voor de jongste kleuters en een opdracht voor de oudste kleuters !

?

De volledige wandeling  is ongeveer 10 km lang, dit hoeft u natuurlijk niet in 1 keer te  wandelen (mag wel als u dat ziet zitten); en start aan de deur van de lagere afdeling . De wandeling eindigt ook aan onze school en brengt u naar allerlei mooie plekjes ! 

In de bijlage ziet u het wandelplan van onze wandeling ! Zet die op uw smartphone en zo kan u aan de tocht beginnen ! 

Het zou leuk zijn als u wat fotootjes van uw kapoen post op de facebook pagina van onze school : ‘ouders van doefenschool’ ! 

We wensen jullie super veel wandel – en zoekplezier !

? 

S

 

I

 

J


 

 

L