Aanloopleren in d’Oefenschool. Na de eerste week na de paasvakantie berichten Eva De Wyngaert en Joyce Droissart

Wij werken in het 3de leerjaar met een online website waar de leerlingen elke dag opnieuw hun werkjes vinden. Als er een instructiefilmpje nodig is, vinden ze dat daar ook. De instructiefilmpjes hebben wij vooraf opgenomen. Ook komen we 3 keer per week online samen met de leerlingen. Waarvan één keer per week met de twee derdes samen. Één leerkracht geeft de les en de andere leerkrachten controleren de kinderen.

Deze week gaven we een les over cijferend vermenigvuldigen, we gaven de leerlingen oefeningen, de antwoorden toonden ze via hun camera, zo waren ze allemaal actief bezig. Daarnaast voeren we op maandag ook een klasgesprek: praten over het weekend, taakjes uitleggen,… Ten slotte houden we nog 1 keer een online gesprek waar ze vraagjes kunnen stellen en elkaar nog eens kunnen zien.

eind aug. 2019
jan. 2014
5SW in 2000
voor de ski-gwp in 2016
SID-IN Roeselare 2014