JAN KNUDDE, OUD-LL. (1981) MAERLANT-ATH. , 15 JAAR NETHOOFD RADIO 2, WORDT VANAF OKT. NETHOOFD RADIO 1

Er is een stoelendans binnen de netmanagergroep van VRT-Radio. Nethoofd Radio 1, Filip Pletinckx stopt als baas van de zender. Oud-leerling Jan Knudde volgt hem op…Rino Ver Eecke komt in zijn plaats en Annemie Gulikx  wordt hoofd MNM.

“Jan Knudde heeft de voorbij jaren Radio 2 met veel zorg en succes uitgebouwd tot een bijzonder sterk radiomerk. Dat deed hij door strategisch inzicht te combineren met vakmanschap. Bovendien heeft hij een iorganisatie uitgewerkt voor Radio 2 en zijn regio’s, waarin samenwerking met onder meer de nieuwdienst VRT NWS belangrijk is” zegt Els Van de Sijpe, manager Radio VRT.

Jan Knudde is de man van Veronique Cappon, directeur WZC De Strandjutter.

Zij zijn de ouders van oud-lln. Renée (2013) en Miro (2016)

Jan Knudde is vaak interviewer in de Blankenbergse Stadsbibliotheek

Jan Knudde had Nic Vandermarliere geïnterviewd