ZES OUD-LEERLINGEN 2016 MET THE GRADUATES IN LLORET DE MAR

Yana Demeyere, Evi Callier, Manon Vandenbriele, Amber Deschamps, Amber Robijn en Cindy Bodson verblijven momenteel in Lloret de mar, Spanje.

Cindy Bodson schrijft me: “We zijn hier al van 4 september en we blijven tot 11 september. The Graduates is een Afstudeertrip voor een paar honderd jongeren uit België die afgestudeerd zijn dit jaar. We zitten op een camping met nog 350 andere jongeren uit verschillende provincies en we doen ook verschillende activiteiten samen. Gisteren zijn we bijvoorbeeld naar een poolparty geweest, vandaag gaan we naar Waterworld en morgen verblijven we ook een dagje in Barcelona. Uiteraard zijn we ook al uitgegaan aangezien Lloret de mar gekend staat om de vele uitgaansplekken! De vrijwilligers die dit georganiseerd hebben, zijn hier enkel om de activiteiten in goede banen te leiden, voor de rest hebben we helemaal geen verplichtingen naar hen toe. We mogen doen wat we willen. We zijn zelfs ook niet verplicht om mee te doen aan de activiteiten. Maar wij doen wel al de activiteiten mee aangezien die gewoon super leuk zijn en je leert ook nog eens nieuwe mensen kennen… Dus kort samen gevat: we hebben het hier echt naar ons zin! “

The Graduates wordt georganiseerd door Route du Soleil, een reisorganisatie uit Gent die zich specialiseert in jongerenreizen en die sinds 2010 al meer dan 20.000 jongeren de reis van hun leven bezorgd heeft. Tijdens de Graduates is er een professioneel team monitoren aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.