DE SCHOOLVAKANTIE GAAT RAS NAAR HAAR EINDE : DE BASISSCHOOL ZILVERMEEUW HIELD VANDAAG 26/08 HAAR ALGEMENE VERGADERING

Wij maakten foto’s… van het hele schoolteam, van de lesgevers locatie Groenestraat, locatie Uitkerke en van alle onderwijzeressen en van alle kleuterleidsters, ook van de leerkrachten r.k. godsdienst en n.c. zedenleer en een foto van de secretariaatsmedewerksters, samen met directrice Birgit Laporte.

 

Namen van de personeelsleden (op de foto van het hele team)

1ste rij v.l.n.r :  Lien Gevaert : V1 L1B, Jill Maene : V1 L2, Kim Horseele : V1 L3, Marina Dedrie : V1,  L6, Gerda Deckers : V1 L4 2de rij v.l.n.r.:  Pascale De Geeter : adm. medew.,  Stefanie Roos : V1,  Peuters, Anita Kempf : V2 L3, Laporte Birgit : Directeur, Nancy Gryson: V1 K2, Wendy Bertels : V2 K1, Nathalie Baervoets : V2 K2-3, Christel April : adm. medew., Wenny Gurdebeke : V2 L5-6,  Chantal Hofman : Zorgcoördinator 3de rij v.l.n.r.:  Petra Lannoyé : V1 L1A, Sandrine Asschérickx : V2 peuters, Nancy Germonprez : V1 K1,  Marilyn Willem : V2 L4,  Dominique Depuydt : RK godsdienst,  Angélique De Coninck : V1 K2-3,  Conny Butseraen : V2 K2,  Dirk Content : NC Zedenleer,  Sofie Easton : V1 L5