Na de zomervakantie 1992 (DERTIG j. geleden) begonnen Josiane Aers, Carine Rabaut, Johan Misselyn en Linda Dudal aan hun opdracht in KA (nu Maerlant-atheneum) Blankenberge

afscheid in 2004

In de Maerlantkrant van 3 sept. 1992 lees ik

Musschoot, Aers, Rabaut, Demeulemeester

Mevr. Josiane Aers, regentes wisk., fys., econ. (RNS Brugge ‘71) muteert van MSG De Haan naar K.A. Bl’b, vervangt hier mevr. Deweerdt (tijdelijke) en geeft INFORMATICA en WISKUNDE.

In 2004 ging Josiane Aers met pensioen. Haar collega Frans, Dirk Tytgat speechte en sprak lovende woorden. Hij zei dat zij in zovele dingen zo groot was geweest.

Mevr. Carine Rabaut, lic. biologie (RUGent ‘75. Ze geeft biologie en chemie in 3ASO/TSO.

In 2013 ging Carine Rabaut met pensioen. Toen schreef ik: “Een schitterende lerares was ze, met een passie voor en een hoogstaande kennis van haar vak. Haar leerlingen prezen haar, haar collega’s evenzeer. In het amanuensislokaal, tijdens de leuke én interessante pauzepraatjes en vooral tijdens een vijftal Malmedy-GWP’s leerde ik de kracht waarderen waarmee ze belangstelling en inzicht bij leerlingen wekte. “Wat een onnabootsbare samenwerking van het ochtendgloren tot in de late nacht”. Wouter, Roel en Lieven Van Gompel zijn haar zonen; ze zijn alle drie oud-leerlingen.

Carine Rabaut met haar zoon Roel, jaren ’90

Mevr. Linda Dudal, regentes Ned., Eng. (RNS Brugge ‘71) muteert van MSG De Haan naar K.A. Bl’b. Van 1976 tot nu nam ze in MSG De Haan het secretariaat waar, vanaf 1 sept. doet ze dat in Bl’berge.

Linda Dudal, Jean Deceuninck, Danielle Stiers, Patrick Caestecker

In 2011 ging Linda Dudal met pensioen.

pensioenviering: directrice C. Helders mat Linda Dudal, Lieve George, Martine Taveirne

Oud-leraar J. Coudeville zei in zijn afscheidsspeech in ‘04 “en tenslotte dank aan Linda, omdat elk nieuw personeelslid zich bij jou, door jou onmiddellijk thuis voelt op school, geen loketvrees heeft. Dank omdat elk personeelslid jou alles kan toevertrouwen en dat je ernaar luistert en er gepast op reageren wil en ermee om kunt gaan, omdat elk ouder personeelslid bij jou geen administratieve loketvrees heeft, bedankt omdat je al die jaren zo goed voor de directeur hebt gezorgd en zorgt, voor de vorige mannelijke, voor de huidige van feminiene kunne. Voor mij en voor zovele collega’s ben je de ideale directiesecretaresse”

De h. Johan Misselyn, regent Ned., Eng., moraal (RNS Brugge ‘76) en oud-leerling van onze school ‘73) geeft Nederlands  in 3ASO/TSO (vervangt mevr. Gunst, die nu in MSG Bl’b een volledige opdracht heeft.)

taal- en geschiedenislkrn. jaren ’90: zittend A. Bekaert, R. Broux, M.R. D’Haese, J. Coudeville – staand D. Tytgazt, J. Misselyn, M. Devisscher, Y. Descamps

In 2009 ging hij met pensioen. Toen stond dit in de Maerlantkrant: