D’OEFENSCHOOL: GWP in KORTRIJK. Dag 3: bezoek DE GAVERS…de juffen Joyce, Lynn en Fabienne schreven het leuke verslag.

GWP dag 3: een topdag in de Gavers!

ochtend: Deze morgen zaten we allen stipt op tijd aan tafel voor een gezond ontbijt. We maakten zelf ons lunchpakket. We kregen een extra waterfles voor de lange sportieve dag in domein Gavers. Om 9u kwam er, tot grote vreugde van de kids, toch eens een bus ons ophalen Beschrijving: ?.

Voor- + namiddag: Op het domein stonden er heel wat activiteiten op het programma: eendjes redden, cowboy en indiaantje spelen, bootje varen, vlotje maken, draagberrierace, vang de stok, … . Onze directeur kwam kijken en zag dat het goed is.

avondeten: pompoensoep, spaghetti en een raketijsje;

avondactiviteit: zoek de mol in de tuin, Netflix en chillen met een natje en een droogje.

Om 22u nog snel een verhaaltje voorgelezen: tanden poetsen, pyjama aan, kousen uit, toiletbezoek en lichten uit, snaveltjes toe, slaapwel.

De juffen heel moe maar tevreden.

Tot morgen,

de kids en de juffen