OUD-BIOLOGIELERAAR JERRY DE BLOCK, ARTIESTENNAAM JERRY DEEWOOD, HEEFT NIEUWE KERST-CD: ROCKIN’CHRISTMAS. DIE WORDT GEPREZEN.

Jerry De Block was leraar biologie in RNS/KA/Maerlant Atheneum van eind jaren zestig van de vorige eeuw tot eind jaren negentig. Eind jaren tachtig en in de jaren negentig was hij een vaste begeleider op GWP’s in Malmedy.

In die jaren zestig was hij al zanger en nam al plaatjes op. Vaak waren de songs geïnspireerd door Elvis Presley. Voor de school trad hij op tijdens OPEN DEUR-ACTIVITEITEN, OP TALKSHOWS, OP DE SCHOOLRËUNIE/GALAFEEST IN 2006,  EN IN EEN CONCERT IN HET CASINO voor de B.O.S. in 1996. Toen zong hij een eigen versie van Offenbachs Barcarolle en van de evergreen Auld Lange Syne. Zijn zoon Peter en Anthony Van Wulpen begeleidden hem toen.

Op de fotocollage= foto op GWP (Malmedy-Chôdes) in 1995 – v.l.n.r. N. Vermoortele, B. De Smet, S. Koelman, J. Van Dijck, J. De Block, foto na een talkshow met Guido Depraetere en oud-leerlingen (met v.l.n.r. Guido Depraetere, Ann Lippens, zoon van Jerry De Block, hijzelf, oud-directeur Patrick Van Calenbergh, Raoul Bonnel, oud-directeur Ronald Van Quathem, André Frère