CHARLOTTE VAN HULLE (6LMT) PRESTEERT UITSTEKEND OP OLYFRAN, VLAAMSE OLYMPIADE VAN HET FRANS: ZIJ IS HAUT LAUREAT.

19 Leerlingen uit de tweede en derde graad namen deel aan Olyfran, de Vlaamse Olympiade van het Frans. Verschillenden onder hen scoorden boven het Vlaamse gemiddelde voor hun leeftijdscategorie, met Charlotte Van Hulle (6L-MT) als uitschieter: zij scoorde niet minder dan 77 procent, behoort daarmee tot de top 10 procent van Vlaanderen en ontving hiervoor een certificaat. Een bijkomende troef voor op het CV en een prestatie om terecht trots op te zijn!

Haar leraar Frans is Tom Cosaert (ook op de foto)

(Twee jaar geleden behoorde Tim Daniaux zelfs tot de top 5 procent van Vlaanderen, in de categorie voor Franstaligen dan nog!)

timdaniayxolyfran2013-05-17

(met dank aan leraar Frans T. Cosaert voor de tekst)