Zussen en vriendin (drie Maerlant-oud-lln.) Chelsey en Sally Van Troostenberghe en Tanja Belmans) stapten naar Scherpenheuvel en terug voor overleden mama én kindercarnaval. Ze voltooiden DORINE STAPT met succes

En gisteren, zaterdag 20 februari, kwamen ze aan in Blankenberge (Bistro De Perse, vanwaar ze ook vertrokken). Ze hadden in hotelletjes onderweg overnacht, ze hadden langs schilderachtige paden, langs ‘Blinker’ en ‘Stinker’ gestapt. En de laatste, zaterdagtocht, liep van Maldegem naar Blankenberge. Velen wachtten hen op, met bloemen, met een feestdrankje.

Ze hadden de voettocht Blankenberge-Scherpenheuvel-Blankenberge gemaakt als eerbetoon voor hun in juni aan kanker overleden moeder Dorine Dagrain (47 j.):een tocht naar het Vlaams-Brabantse bedevaartsoord Scherpenheuvel.

In 2016 had Dorine de tocht ook willen maken, maar kon toen niet wegens een blessure. En toen kwam Tanja Belmans, vriendin van Salle en Chelsea met de idee om DORINE STAPT uit te voeren.

De drie jonge dames wilden/willen nu met die tocht geld ophalen voor het Blankenbergse kindercarnaval (wat hun mama ook deed).

Lees meer op Zussen stappen naar Scherpenheuvel voor overleden mama én kindercarnaval: “Mama was onze beste vriendin” – KW.be – Nieuws uit West-Vlaanderen

Reactie's