Oud-ll. (2003) Maerlant-ath.Michel Daschot – hij was tot 2019 onderwijzer 4de lj. d’Oefenschool – stelt in een filmpje de VIRTUELE SCHOLENBEURS van volgende zaterdag voor. Hij is ook professor Steam

Michel Dachot maakte samen met Piet Mertens, de cameraman van scholengroep IMPACT een filmpje waarin hij de secundaire scholen van de scholengroep voorstelt.

Michel schrijft me: “Wij werken regelmatig samen omdat we een YouTube kanaal voor leerlingen en leerkrachten ontwikkelen rond de SDG’s of duurzame ontwikkelingsdoelen. Binnenkort zal je daar meer over te weten komen.”

Hij is aanvangsbegeleider in de scholengroep, die dit schrijft:

Zet je je eerste stappen als leerkracht in onze scholengroep? Weet dan dat je er niet alleen voor staat!

Scholengroep impact heeft 10 ervaren leerkrachten aangesteld als aanvangsbegeleider. Binnenkort komt een van hen persoonlijk met je kennismaken op je school.

Wie zijn deze rotsen in de branding?

(vlnr.) Katinka Sinaeve, Jasmien Drubbel, Stephan Fiers, Leen Gurdebeke, Eva Masson, Petra Bernaert, Severine Degrande, Michel Daschot, Els Devits, Joke Vandecasteele

Michel Dachot is ook de gekke professor Steam die  leerrijke uitdagingen biedt,  die aansporen tot ontwerpen en onderzoeken.

STE(A)M staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematic of wetenschappen, technologie, ontwerpen, kunst en wiskunde.

Hij schrijft: Ik maak ook filmpjes als professor Steam en assistent Lou (mijn zoon). Die kan je vinden op www.professorsteam.be.
Als STE(A)M-mentor ontwikkel ik lesmateriaal, ondersteun ik scholen, geef ik bijscholingen en ontvang ik klassen in het MaM. Dit is de Mind- makerspace van Howest in Brugge.

Joke Billiet, onderwijzeres 1ste lj. d’Oefenschool is zijn vrouw en de moeder van Lou

in 6BI in 2003

Reactie's