Oud-ll. (2018), 3de jaarsstudent orthopedagogie HOGENT Laurens De Clercq, bezig met zijn doorgroeistage, neemt morgen het INSTAGRAMaccount van HOGENT over, te volgen op https://www.instagram.com/hogeschool_gent/

Laurens De Clercq schrijft me: “Morgen neem ik het Instagramaccount over van HOGENT. Om de zoveel tijd nemen oud-studenten of studenten die op stage zijn voor een dag hun Instastories over. We laten de volgers een dag in ons leven zien als stagiair of werkende HOGENTenaar. Via dit kanaal is informatieverspreiding heel laagdrempelig en ook nog interactief. Gedurende de hele dag kunnen mensen vragen stellen en reacties insturen. 

Morgen is het aan mij. Ik ben momenteel bezig aan mijn doorgroeistage in mijn laatste jaar. Ik doe een inclusiestage op drie scholen. Op elke school ondersteun ik een kindje met een beperking en/of ontwikkelingsstoornissen. Dit varieert heel erg. Mijn jongste leerling is vijf, mijn oudste dertien. Ik sta zowel in het kleuter, lager als secundair. Dit is altijd even schakelen, maar het is ‘o zo leerrijk’ en leuk! Ik hoop medestudenten te kunnen engageren om ook deel uit te maken van het inclusief onderwijs. De ervaringen en contacten zijn onbetaalbaar. Wij kunnen echt het verschil maken op stage en dat is net hetgeen ik al altijd heb willen doen!” 

Morgen sta ik op KBO Volkegem De Sterrenkijker. Je kan alles volgen via https://www.instagram.com/hogeschool_gent/ 

????????????????????????????????????