18 mei 2020: lessen in de 6des en 7des van het Maerlant-ath.: ze beklijven weer: de lera(a)r(es) voor de klas, de leerlingen luisterend, vragen stellend, problemen met elkaar oplossend

Het leerlingensecretariaat is nu op de gelijkvloers verdieping, bij de ingang van de sweetshop…

Allen dragen ze een mondkapje (of een gezichtsscherm), leerlingen en leerkrachten.

Ze zitten verder van elkaar, een gezonde afstand bewarend.

De enen onderwijzen de leerstof, de anderen verwerken die zoals van oudsher. Na zo’n schooldag vragen ze zich af welke onderwijsmethode het meest loont…, die van de vorige weken thuis voor het computerscherm of die in lokaal 1, 2, 3 enz. in het atheneum  De enen onderwijzen de leerstof, de anderen verwerken die zoals van oudsher. Na zo’n schooldag vragen ze zich af welke onderwijsmethode het meest loont…, die van de vorige weken thuis voor het computerscherm of die in lokaal 1, 2, 3 enz. in het atheneum