LLN. 5/6 METAALBEWERKING EN 7PLM OP 19/11 OP WELDING WEEK (=LASWEEK) IN ANTWERPEN…EEN MUST VOOR IEDEREEN DIE MET LASSEN WORDT GECONFRONTEERD

Wim Broes leraar metaalbewerking die samen met Yvan Peetermans, leraar elektriciteit, de uitstap organiseerde,  schrijft:

Op dinsdag 19 november hebben we met de leerlingen van 5 en 6 Mechanisch Onderhoud en 7 PLM een bezoek gebracht een de Welding Week in Antwerp Expo. 

Van 19 tot 21 november 2019 werd Antwerp Expo omgetoverd tot het walhalla van de laswereld. Iedereen die geïnteresseerd is in apparaten en technologieën voor het lassen, verbinden en snijden van metalen en kunststoffen kon er immers terecht voor de elfde editie van Welding Week, het vakevenement dat Easyfairs één keer om de vier jaar organiseert.

Traditiegetrouw is het een vakevenement in nauwe samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechnieken. “Dit betekent dat de Welding Week geen traditionele beurs is, maar een informatie- en netwerkingplatform dat precies op maat van de professionele bezoeker is gesneden.

Een bezoekje aan Welding Week 2019 is een absolute must  voor iedereen die met lassen wordt geconfronteerd. Van uitvoerders tot beslissingsnemers: er is voor elk wat wils.