TIENERSCHOOL DE HAAN (MAERLANT-ATH. + EINSTEIN-BASISSCHOOL)…LLN. 5DE EN 6DE LJ. WERKEN REGELMATIG SAMEN MET DIE UIT HET 1STE EN 2DE MIDDELBAAR

v.l.n.r. ?, Wendy Bossu (Frans/geschiedenis), Yamina Tehimi (coördinatrice), Tom Daneels (Engels/aardrijskunde), Nic Bruggeman (natuurwetenschappen, sport), Katrien Masson, Nederlands, sport, Astrid Van Keer, wiskunde, Delphine Van Hooren, sport, Peter Buyle, 6de lj., Karen Koelman, 5de lj.

Tienerschool in De Haan: de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar werken op maandagnamiddag samen met de leerlingen van het 1ste middelbaar in de modules Move-it, Xpress-it en Xplore-it! In de eerste les cultuur kregen de leerlingen een theoretische uitleg over de begrippen ‘cultuur’, ‘cultuurgebied’ en ‘multicultureel’.

In een volgende les stond men stil bij de Japanse cultuur. Zo leerden de leerlingen een mangafiguur tekenen. Ook kropen ze in de huid van een Japanse modeontwerper.

 

Zie ook https://www.facebook.com/MaerlantAtheneumDeHaan/photos