‘YOU LEGEND’ IN HET POP-UP-THEATER VAN STUDIO 100: LLN. 5BI EN 5ECWE MAERLANT-ATHENEUM WAREN ER

Lerares sport en economie Yank Samaey bericht ons :

Vanmiddag hadden we de kans om met 5BI en 5EcoWet het ongelooflijk inspirerende en ondernemende You Legend evenement in het Pop-Up-theater van Studio 100 in Puurs te mogen meemaken.
Via een tiental boeiende sprekers werd de ondernemende geest bij jongeren aangewakkerd. Elk deed dit met zijn/haar eigen verhaal van succes en tegenslag, maar elk kon dankzij  passie en talent het doel  bereiken. Jasper Lambrechts, Steffi Vertriest, Hans Bourlon, Marc Herremans, Leen Dendievel, Average Rob… waren de sprekers die ons gedurende anderhalf uur geboeid hebben. Het evenement werd afgesloten met het bij de jeugd populaire Baba Yega.


Over YOU LEGEND:

VLAJO brengt graag een razend interessant project onder jullie aandacht, gericht op zesdejaars leerlingen secundair onderwijs, jonge mensen die op een kruispunt staan in hun ontwikkeling. 

Het project kreeg de naam YOU.LEGEND. Het is een initiatief van Jasper Lambrechts, een 23-jarige student uit Hasselt die hierin ondersteund werd door Hans Bourlon en Gert Verhulst van Studio 100.  

YOU.LEGEND wil jongeren goesting geven om een ondernemende houding aan te nemen, actief op zoek te gaan naar hun talenten & passies en ze maximaal te ontplooien.