BOND ONZE SCHOLEN – GROTE ALGEMENE KENNISQUIZ 1 FEBRUARI.: IEDEREEN WELKOM, GRATIS DEELNEMEN, TEAMS VAN VIER SPELERS. PETER LIPS IS WEER PRESENTATOR: DE TONI CORSARI, NAND BAERT, BEN CRABBE, TOM LENAERTS, ERIC VAN LOOY VAN HET Maerlant-atheneum

Op vrijdag 1 februari 2017 is het weer zover …
Jawel, de Grote Algemene Kennisquiz van Bond Onze Scholen !!!!!

De BOND ONZE SCHOLEN nodigt u aldus uit:

Beste vrienden van het Maerlant-atheneum

Bond Onze Scholen en het Maerlant-atheneum wensen u en uw familie een heel gelukkig 2019. Wij hopen dat u volop van de feestdagen hebt genoten en nu helemaal klaar bent voor het nieuwe jaar.

Om te voorkomen dat u na deze feestperiode in een diep, feestloos, zwart gat terechtkomt tijdens de duistere maanden januari en februari, nodigt Bond Onze Scholen u graag uit op hét feest van 2019, de jaarlijkse Grote Algemene Kennisquiz in het Maerlant-atheneum.

Op vrijdag 1 februari 2019 schotelen we u onder andere weer onze traditionele ABC-vragen, themaronde, puzzels, foto- en muziekgalerijen, rebussen en filmpjes van Hollywood in de Vloanders voor, afgewisseld met een aantal nieuwe ideeën …

Wie graag zou deelnemen aan deze originele, hilarische, ludieke quizavond … leest vlug de uitnodiging in bijlage en schrijft zich meteen in via dit e-mailadres: bondonzescholenMA@hotmail.com . NIET TE MISSEN  !!!