DE SCHOOLVAKANTIE GAAT RAS NAAR HAAR EINDE : DE MAERLANTMIDDENSCHOOL HIELD VANDAAG 28/08, ‘S NAMIDDAGS, HAAR ALGEMENE VERGADERING

PERSONEEL MAERLANTMIDDENSCHOOL foto voltallig personeel :  : zittend : de heren : Tom Danneels, Engels, aardrijkskunde, Patrick Deceuninck, technologie, Patrick Caestecker, directeur, Anthony Van Wulpen, muzikale opvoeding, Andy Gevaert, media – staand v.l.n.r. Greetje Gilté, Latijn, Kathy Lagast, huishoudkunde,  Inge Hermans, plastische opvoeding, Meryem Mokran, Frans, Patty Puystjens, n.c. zedenleer, geschiedenis, Shirley Adam, wiskunde, wetenschappen, Fien parmentier, lich. Opvoeding (Pieter Legein, ook l.o., ontbreekt op de foto), Sibylle Decuyper, Nederlands, Ann Scarbel, wiskunde, wetenschappen, Aida Mikhaylova, orthodoxe godsd., Machteld Vanhalme, r.k. godsdienst, Anthony Van Wulpen, muzikale opvoeding, Annelore Delbeque, Nederlands, wetenschappen, Sharon Deserranno, Nederlands, Frans