Maerlant-lln. 4des op LONDEN-GWP – Dag 2 : Natural History Museum, stadswandeling en Camden Town, Jack the Ripper tour.

Peter Lips, die samen met zijn collega’s Bruno Buseyne, Olivier Flachet, Britt Wymeels,  Gil Jonckheere, Veerle Stragier, de Londen-GWP begeleidt, schrijft me:

Onze tweede dag in het natte, maar toch nog steeds prachtige Londen begonnen we in het Natural History Museum. De leerlingen waren enorm onder de indruk van alle dino’s en andere Wonders of Nature. Daarna volgde een wandeling door Hyde Park om ‘s namiddags de leerlingen hun Britse ponden te laten uitgeven tijdens een shopping afternoon in Oxford Street en Camden Market. ‘s Avonds maakten we tijd voor gruwel en moord met een guided Jack the Ripper tour. Foto’s maken was echter niet toegestaan… Jammer. We sloten een drukke dag af met een heerlijk diner in een van de vele Indian curry restaurants.