GWP 6de lj. d’Oefenschool: KORTRIJK Dag 2 : met vooral DE GAVERS…sport, teambuilding…juf Lynn Dusoir schrijft…zie ook (20+) D’Oefenschool Blankenberge | Blankenberge | Facebook

Juf Lynn Dusoir schrijft: GWP 6des: dag 2
Na een deugddoende nacht genoten we van een lekker ontbijt. Na het maken van ons lunchpakket vertrokken we naar domein Gavers voor een sportieve, leerrijke teambuilding. We deden spelletjes op en naast het water. We genoten van deze stralende dag en konden zelfs buiten picknicken. Moe en voldaan trokken opnieuw richting herberg voor een lekkere, warme douche. Na een heerlijk avondmaal (pompoensoep, frietjes met hamburger en koude groentjes, ijsje) keken we naar een film met een kleine versnapering. Nadien spurt naar de kamer want het was ver voorbij bedtijd.
groetjes de sloebers en juffen