Maerlant-lln. 3HW/MT/NW in BIB voor rondleiding en digitaal bib-spel. Maerlant-oud-lle (2017) EMMA EECKMAN, bibmedewerkster ontving de leerlingen en hun leerkrachten Joost Coudeville en Veerle Stragier.

Emma Eeckman, Maerlant-oud-lle 2017 schrijft me:

“Deze morgen kwam Joost Coudeville, mijn vroegere leraar Nederlands, langs met zijn klas voor een rondleiding en digitaal bibspel.

Ik volg nu momenteel een opleiding tot MEDIACOACH. Van april 2022 tot februari 2023 moet ik maandelijks een dagje opleiding volgen in Brussel. Aan deze opleiding hangt een project vast. Mijn eindproject gaat over online leesplezier voor de leerlingen uit de 2de graad secundair. Aan de hand van 2 digitale workshops en een bibliotheekbezoek met digitaal spel is het de bedoeling dat de leerlingen kennis krijgen van de vele digitale tools met betrekking tot leesplezier. Ze leren dus digitale skills, via app’s/websites die hen kunnen helpen aan leesinspiratie.

2016 in Berlijn