ZEESPORT NA SCHOOL voor lln. 5de en 6de lj. d’Oefenschool en Zilvermeeuw van 16 tot 20 mei O’Neill Beach Club.

Juf Sofie Easton schrijft me: “Vandaag, morgen, donderdag en vrijdag gaat het sportproject  ‘zeesport na school’ van start. Dit initiatief is een samenwerking tussen de sportdienst van Blankenberge en de O’Neill Beachclub. Elke leerling 3de graad kan gedurende deze week tot 4 keer deelnemen aan een naschoolse watersport en dit onder professionele begeleiding.”

Op de site van de stad lezen we verder: “Het initiatief Zeesport na school is een bovenlokale samenwerking tussen de sportdiensten van De Haan, Zuienkerke en Blankenberge en de watersportclubs Windhaan, Surfing Elephant en O’Neill Beachclub. Het project wordt deels gesubsidieerd door Sport Vlaanderen en door de deelnemende steden en gemeenten.”