Zilveren bruiloft van twee oud-leerlingen: Vanessa De Prest (en Yves T’Joens. Hartelijk gefeliciteerd!

Vanessa De Prest, dochter van oud-leraar Jules De Prest, overleden in 2021, is oud-lle 1989. Yves T’Joens, zoon van Daniël T’Joens (een hele poos lid van de Ouderraad van het KA Bl’b, overleden in 2021) is oud-ll. 1987.

Vanessa schreef me, op mijn vraag:

Yves studeerde af als burgerlijk en luchtvaartingenieur, behaalde ook een MSc in Polymer Science (UK) en executive MBA (Vlerick). Hij werkte achtereenvolgens bij Nokia (Telecom), Barco (Healthcare) en is onlangs gestart bij Ascom als hoofd van global R&D. Ascom creëert oplossingen voor kritische communicatie in hospitaal- en industrie -omgevingen.

Vanessa heeft de opleiding secretariaat -talen gevolgd en werkt al 30 jaar in de haven van Zeebrugge in een sociaal secretariaat, volgde ook nog een opleiding preventieadviseur een 10-tal jaar geleden. Dochter Maaike, 23j.,  is bezig aan haar tweede master en zoon Timon 21j zit in zijn laatste jaar bachelor. Ze studeren allebei aan de universiteit in Gent.

2019 Parkies
1989 Westerschelde…naar Den Haag
Rijksscholenvoettocht 1987
Sportdag midden jaren ’80
Voetbalploeg KA Bl’b 1985 Yves staande 2de v.r. …de leraren Beckers en Coudeville