Jill Standaert en Mitch De Geest, twee Maerlant-oud-lln 1999, zij kleuterleidster d’Oefenschool, hij CEO Citymesh, zijn op 17 juli 2021 om 11u in de echt verbonden. De bruiloft was begonnen. Ook voor de SUITE, het GEVOLG.

In een Nederlandse tekst vindt men het woord SUITE vooral in de betekenis van afdeling van een hotel die uit enkele kamers bestaat. In een tekst uit Vlaanderen is deze betekenis even gewoon, maar SUITE betekent ook het GEVOLG van bijvoorbeeld het bruidspaar. Beide woorden hebben nogal wat allure en men leest ze vooral in verband met koningen en prinsen. Wellicht voelden Jill en Mitch zich ook een beetje zo en de andere leden van de suite, van het gevolg, die uit de huwelijksbus stapten,  als hun verwanten en naaste vrienden

Zo’n 22 of 23  jaar nadat zij op de schoolbanken van het Maerlant-atheneum op elkaar verliefd werden, zo’n 13 jaar nadat hun dochter, zo’n 10 jaar nadat hun zoon werd geboren (zij leerlinge van 1A Maerlant-ath., hij leerling van het 5de lj.) traden zij, Jill Standaert, en hij Mitch De Geest, in de feestelijke feestzaal van het Blankenbergse stadhuis in het huwelijk. PROFICIAT!