Twee oud-lln Maerlant-ath., twee studenten, (Lotta Hoffmann – 2017 – en Laurens De Clercq 2018 – in het 7u-JOURNAAL, in ERPERHEIDE…In vakantiesfeer lessen online volgen

Lotta Hoffmann  zit in in het schakeljaar pedagogische wetenschappen aan UGent. 

Laurens De Clercq zit in het derde en laatste jaar orthopedagogie aan HOGENT. 

En hier een kort verslagje van beiden

Gisterenmiddag zijn we hier aangekomen in Centerparcs Erperheide. Als totale verrassing werden we onthaald door de parkmanager en VRT Nieuws omdat we de eerste gasten waren na een lange sluiting van vijf maanden. We hebben de pers een rondleiding gegeven in ons huisje en daarna stelden ze enkele vragen. We kregen van het park ook een mooi boeket bloemen. Dit staat nu in de woonkamer. 

Samen volgen we hier onze online lessen. We hebben onze roosters op elkaar afgestemd en maken er gebruik van om tussendoor te fietsen en te wandelen in de Limburgse natuur. We genieten hier nog tot vrijdag van alles wat het park te bieden heeft. Onze eerste dag was alvast eentje om over naar huis te schrijven.