Thibaut Diedens, oud-ll. 7de j. PLM 2016, medewinnaar beste GIP op Metal Awards 2015, nu afgestudeerd als bachelor L.O. en Techniek HOWEST.

2016

Fijn te vernemen dat BSO-leerling Thiebaut Diedens, die na zijn 7de jaar Pijpfitten-Lassen-Monteren (PLM), naar de hogeschool ging, naar HOWEST,  en er nu  het bachelordiploma leerkracht l.o-techniek behaalde.

Zijn moeder, Angelique Butaeye, oud-lle 1989, schrijft mij:

klasreünie met Thibauts moeder Angelique 2004

“Ik ben als mama dan ook trots op mijn zoon en nog steeds fan van jullie school. Thibaut won met zijn klas mechanisch onderhoud en  constructie lassen samen met Sean, Kenny en Robby, de beste Gip- prijs van 2015.Toen kocht de school ook hun werk. Het heeft daar nog even in jullie feestzaal gestaan. Na zijn 7 de jaar studeerde hij verder aan Howest… leerkrachtl.o. en techniek en kon zijn diploma ontvangen dit schooljaar.”

En dit stond toen (2015) in de Maerlantkrant

22/05: LL. 6MO (MECHANISCH ONDERHOUD) MEDAILLEWINNAAR BESTE GIP VOLGENS LLN. 5DE KLAS, MET AMFIBIEVOERTUIG OP GP>>>METAL AWARDS IN HALLEN ROESELARE:

????????????????????????????????????

Actrice/presentatrice Eline De Munck presenteerde de GWP>>>METAL AWARDS, ze interviewde de kanshebbers uit al die scholen met TSO en BSO-richtingen.

????????????????????????????????????

Directeur Jürgen Balbaert, zijn zoon Johannes, TAC Johan Rotsaert, de leraren Ivan Peetermans en Wim Broes en de leerlingen van 5MO, 6MO en 7 NLJ woonden (apetrots) de prijsuitreiking bij.

Luc en Nic Van Hollebeke, die de amfibieboot naar Roeselare vervoerden, waren er ook.

In de Maerlankrant eind juni  2016 stond:  PRIJS DIENSTEN AAN DE CAMPUS: de vier jongens uit 7 PLM: KENNY VIERLINDE, THIBAUT DIEDENS, SEAN LIPPENS, ROBBY DE CORTE

na 6MO in 2015
na de 5des in 2014
klasreünie van Thibauts moeder, Angelique Butaeye, oud-lle 1989