OUD-LLN. MITCH DE GEEST, CHIEF EXECUTIVE OFFICER VAN INTERNETBEDRIJF CITYMESH EN JAN BOSSU, PERSONAL TRAINER, OOK VRIJWILLIGERS-AMBULANCIER, MET DE ZIEKENWAGEN BIJ DE KLEUTERS VAN 2A, JUF ANJA DAELS, OP DE SCHOOL VAN MITCH’ VROUW JUF JILL STANDAERT, KLEUTERLEIDSTER IN D’OEFENSCHOOL,.

Jan Bossu en Mitch De Geest zijn allebei oud-leerling van het Maerlant-atheneum; allebei behaalden ze er hun diploma in 1999, allebei zijn ze vrijwilliger-ambulancier.

1998: Mitch De Geest bovenste rij 2de v.r. – Jan Bossu, zittend 2de v.r. …op de foto ook de lln, nu leerkrachten Elke Gezelle, Jill Standaert, Inge Soenen en de leerkrachten toen Jüregen Balbaert, Jaak Coudeville, Marcel Rogghe

Gisteren waren ze op school met de ambulance , waarin de kleuters van juf Anja een kijkje mochten nemen en waarin ze even mochten gaan zitten/liggen.