MAUD BEKAERT (DOCHTER VAN OUD-LERAAR ARNOLD BEKAERT), LETTERKUNSTENARES, STELT TENTOON IN EIGEN OPEN ATELIER (14 TOT 30 DEC)

 

Dit is haar uitnodiging:
Bij deze nodig ik je graag uit op de opendeurdagen en tentoonstelling in mijn winkel en atelier in Brugge.

In de winkel toon ik mijn nieuwe geschenkencollectie. 
In het huis achter de winkel stel ik een ruime collectie letterkunstwerken tentoon.

Een rustige plek in de eindejaardrukte, met een drankje.
Elke dag van 14 tot en met 30 december van 11-18u
(gesloten op 25 & 26 december)

Locatie: Sint-Clarastraat 40 – 8000 Brugge

Maud Bekaert is letterkunstenares in steen en staal, met hamer en beitel en zoekt ook naar nieuwe technieken als laser-of waterjet en 3D-printenZij is de zus van oud-leerling (2001) Thibault  en de dochter van oud-leraar Arnold Bekaert, die van in de late jaren zeventig tot 2010 docent Frans was in het Maerlant-atheneum.