IN PARK DE CRAENE, WAAR OOIT EEN ‘SCHAARBEEKSE’ SCHOOL STOND, BEVONDEN ZICH GISTERAVOND VOOR PARKIES (De Corsari’s) HEEL WAT LEERLINGEN, VELE OUD-LEERLINGEN, ENKELE LEERKRACHTEN ONDER HET LUISTERENDE EN DANSENDE PUBKLIEK

Het was de laatste Parkiesavond van de zomer met een optreden van DE CORSARI’S.

Tony Corsari was een ster op de Vlaamse tv toen kleur nog moest uitgevonden worden. Logisch dat De Corsari’s de klok ook een halve eeuw terugzetten. Acteur en zanger Roel Vanderstukken brengt met dit zeskoppige gezelschap hits uit de jaren 50 en 60 opnieuw tot leven.

Van half negen tot kwart over negen : we liepen in het Uitkerkse Park De Craene door het zeker ook door het warme weer ontzettend talrijk opgekomen publiek en troffen luisterende en gezellig pratende leerlingen van de Bl’bse GO!-scholen, maar ook oud-leerlingen, leerkrachten.