LIEVELINGSKUNSTWERK: PERSONEELSLEDEN BLANKENBERGSE GO!-SCHOLEN STELLEN HET VOOR. VANDAAG ELKE GEZELLE MET WERK VAN FOTOGRAFE EVA VLONK

Elke Gezelle is lerares wiskunde en natuurwetenschappen in het Maerlant-Atheneum Blankenberge en De Haan

Zij schrijft: “In juli 2013 kocht ik mijn eerste portret, gemaakt door Eva Vlonk. Zij werd toen geselecteerd door het kunstenplatform Zebrastraat Gent, en debuteerde succesvol als kunstenaar van de maand. Voor Eva is één beeld eigenlijk duizenden beelden. Er is altijd dat ene beeld dat je vastlegt, en de oneindigheid aan beelden die opgeroepen worden als je naar het resultaat kijkt. Ze neemt je mee naar een wereld van eenvoud en puurheid, van rauwe onbewerkte, analoge foto’s.”

Neem zeker een kijkje op haar site www.evavlonk.com

De ene foto dateert van 2015…Elke Gezelle met haar oud-lerares biologie Carine Rabaut, toen die met pensioen ging. Op de foto ook Shirley Adam, nu directrice Maerlant-Middenschool. De tweede foto is van 1996, toen Elke Gezelle in de vierdes zat. Men ziet ook nog de GO!-Bl’b.-personeelsleden Maaike Boedt (staand 5de v.l.) en Inge Soenen (zittend 1ste v.l.)