TWEE BEKENDE VOETBALLERS / BLANKENBERGENAREN BRIAN VANDENBUSSCHE EN GILBERT MARMENOUT, OUD-LEERLINGEN, OP CLUB BRUGGE BIJ VIERING VAN RAOUL LAMBERT

Gilbert Marmenout, oud-leerling van de RMS Blankenberge – er vele jaren leraar lichamelijke opvoeding en ook directeur, bouwde bij Club Brugge een mooie carrière op, tien jaar speelde hij in het eerste elftal, voetbalde later in het eerste van Antwerp en Kortrijk … dit alles tussen 1962 en 1977.

Brian Vandenbussche, oud-leerling Zilvermeeuw, speelde bij de jeugdploegen en trok in 2002 naar Sparta Rotterdam. Van 2004 tot 2014 speelde hij bij SC Heerenveen, sedert 2014 voor KAA Gent.

Brian Vandenbussche zat vorige zondag op de bank voor de wedstrijd Club Brugge – AA Gent en ontmoette zo Gilbert Marmenout, die op het voetbalveld kwam n.a.v. de viering van de 70ste verjaardag van ex-Club Bruggespeler Raoul Lambert.