DE SPORTPLANEET : AL MEER DAN 10 JAAR HEEFT PIETER LEGEIN, LERAAR L.O. MAERLANT MIDDENSCHOOL, HIERVAN DE LEIDING

DE SPORTPLANEET organiseert in de vakantie omni- en kleutersportkampen. DE SPORTPLANEET werkt uitsluitend nog met trainers (bachelors, masters lich.opv) met een specialiteit voor één welbepaalde sporttak. (een omnisport vb. voetbal, met voetbaltrainers van Club Brugge) Voor de kleuterkampen worden de gekozen thema’s volledig uitgewerkt en voorbereid door ervaren en gediplomeerde kleuterleidsters.

 We waren in DE SPORTDOZE aanwezig bij de slotvoorstelling van de eerste reeks sportkampen. We ontmoetten er o.a. de trainers Pieter Legein en Stijn Van Hoornick (oud-ll. 2007, master l.o.), oud-leerlingen, sommigen die we in jaren niet hadden gezien (zoals Remco De Wolf, 1990), ouders, sportende kinderen van die oud-leerlingen en meehelpende leerlingen van nu.

 

Reactie's