Twee Maerlant-ath.-leraressen 1ste gr. , Ann Scarbel en Bubbe Bollaert over hun lesjes aan de leerlingen van het 6de lj. Zilvermeeuw-basisschool en d’Oefenschool op de doorschuifdag

Wiskundelerares Ann Scarbel – oud-lle 1990 –  schreef me:

r. Ann Scabel op GWP in Malmedy in 1989

Even het klasklimaat opsnuiven van onze toekomstige leerlingen … het was eens een andere aanpak dit schooljaar. Ze waren zeer gemotiveerd en gedreven om eens wat leerstof wiskunde van het 1ste middelbaar in zich op te nemen. Positieve vooruitzichten voor volgend schooljaar!

Lerares Nederlands Bubbe Marmenout  – oud-lle 2013 -schreef:

in het midden Bubbe Bollaert op schoolreis in Berlijn (bij de Muur) in 2012

Vorige week mocht ik kennismaken met de leerlingen uit het zesde leerjaar. Het thema van de les was ‘allemaal beestjes’. Aan de hand van geluidsfragmentjes leerden ze op een speelse wijze de benamingen van de verschillende geluiden die dieren maken.

De alternatieve regeling van de doorschuifdag kon de pret zeker niet bederven. In elke vestiging trof ik enthousiaste, gemotiveerde leerlingen aan . Voor mij was het ook nog eens leuk om les te mogen geven aan (zichtbare) lachende gezichtjes. Kortom, we zijn klaar om hen met open armen te ontvangen volgend schooljaar!