24/02: Door corona anders georganiseerde DOORSCHUIFDAG van 6de lj. Zilvermeeuw Groenestr. naar 1ste lj Maerlant-atheneum: de leerkrachten gaven les in het eigen klaslokaal van de leerlingen. Wiskundelerares Ann Scarbel over haar ervaring.

Hoewel de leerlingen van het 6de lj.Zilvermeeuw Groenestraat hun doorschuifdagkennismaking van het 1ste middelbaar niet in het hoofdgebouw op de Maerlant-campus konden beleven, maar in hun eigen klas, waren er VEEL geïnteresseerde en geboeide 12-jarigengezichten.

Directrice Shirley Adam was er en maakte enkele foto’s.

Wiskundelerares Ann Scarbel schreef me:

Even het klasklimaat opsnuiven van onze toekomstige leerlingen … het was eens een andere aanpak dit schooljaar. Ze waren zeer gemotiveerd en gedreven om eens wat leerstof wiskunde van het 1ste middelbaar in zich op te nemen. Positieve vooruitzichten voor volgend schooljaar!