28/09/2020: Oud-lle (2011) Arlieke Gitsels aan UGent doctor in bioscience engineering

Arlieke is de zus van leraar wiskunde/natuurkunde Olbren Depaepe. Arlieke Gitsels werd eerder master in de bio-Ingenieurswetenschappen (met de GROOTSTE onderscheiding), specifiek in de gen- en celwetenschappen. Dankzij een FWO-beurs (Fonds Wetenschappelijk Onderzoek) kon ze aan de Gentse universiteit doctoreren.

We herinneren haar wondermooie zangoptredens…op het huwelijk (2007) van haar leraar Nederlands Joost Coudeville en aan optredens op de proclamatie o.a. met zangeres Marianne Carlier – toen, 2009 –  muzieklerares in het Maerlant-atheneum) en met acteur Maxime De Winne -toen, 2010 –  leraar n.c. zedenleer op het Maerlant)

We wensen haar, haar ouders, haar broer, haarfamilie, van harte proficiat.

master

Voor meer foto’s tik ARLIEKE in op de zoekmachine