Op 29 sept. nieuw lesrooster in het Maerlant-ath.: de makers Olbren Depaepe en Nils Croes. Het lesroosterbord met kunststof legoblokjes maakte al enkele jaren geleden plaats voor het untis- computerlesroosterprogramma

Ik herinner me nog de tijd, begin jaren ’70, toen het lesrooster op het bord, dat nu een plaatsje in de kelder heeft gekregen of achteloos is weggegooid, door directeur Roger Descamps werd samengesteld, met de hulp van zijn secretaris Gust Defevere. Begin jaren tachtig waren het leerkrachten die het werk overnamen…Willy Praet, Marcel Rogghe, Jaak Coudeville.

My beautiful picture

De eerste haakte snel af. Na het overlijden van Marcel Rogghe nam Hugo Luyten diens plaats in als leraar wiskunde in de richtingen met vele uren mathematica en als lesroostermaker.

My beautiful picture

In 2007 nam Bruno Buseyne het roosterwerk van Jaak Coudeville over.

In 2015 gebruikten Bruno Buseyne, Olbren Depaepe, die na Hugo Luytens pensionering die taak op zich nam en recenter ook Nils Croes een computerprogramma.

Toen Hugo Luyten met pensioen ging schreef ik : L : LESROOSTER : bereidwillig, doorzettend, vaardig, nooit zonder emotie, plaatste je de legoblokjes op de juiste plek, met mij, al 7 jaar met Bruno.