Lerarenteam 1ste gr. Maerlant-ath. stelt een GRADEBOOK samen…foto’s van belangrijke gebeurtenissen in het voorbije schooljaar, een bundel waarin elke leerling(e) zich voorstelt, haar/zijn toekomstwensen; – plannen uitdrukt.

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de laatste maanden van het schooljaar op een andere manier verlopen zijn, waardoor ook het traditionele afscheidsmoment van onze leerlingen in het 2de jaar niet kon doorgaan.

We hebben met de werkgroep “Moment voor de 2des (1stes)” gezocht naar een alternatief zodat de leerlingen toch een mooi slotmoment zouden beleven.

Via verschillende online Meet-overlegmomenten en een formidabele samenwerking zijn we trots dat we vrijdag na het waarheid-doen-doorschuifspel een gradebook en een fles kinderchampagne hebben kunnen overhandigen aan de leerlingen van het 2de jaar.  Deze blijvende herinnering werd zichtbaar door alle leerlingen zeer geapprecieerd!

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Wim Broes
Eva Barbiaux
Kathy Lagast
Sarah Huygens
Sharon Deserranno