INFOSESSIE PROJECT ONDERNEMERSCHAP VOOR LLN. 5DES MAERLANT-ATH. OP 10/09. PATRICK DECLERCK EN ANDY GEVAERT ZIJN DE SPREKERS

De infosessie over het project ondernemerschap, dat men integraal uitrolt in de volledige scholengroep (vanuit het CVO en met de volle steun van algemeen directeur . Wim Van Kerckvoorde) staat in het Maerlant -atheneum ingepland op dinsdag 10 september, 8.30 uur.

Patrick Declerck, die enkele jaren geleden les gaf in het Maerlant-atheneum en leraar economie Andy Gevaert  – die projectleider is – zijn de sprekers.

Het project ondernemerschap wordt voorgesteld aan een volledige derde graad, in elke school van scholengroep Impact. Men geeft o.a. een demo van het leerplatform. Het lesmateriaal, het gebruik van het platform is gratis. Vandaag zijn de leerlingen van 5A/T aan de beurt.