OP 20 MAART ORGANISEERT MA-ZES (LLN. 6 TLBLA) MAB-TRAIL OP MAERLANT-DOMEIN EN IN EN DOOR HET MAERLANT-SCHOOLGEBOUW

 

Dit leest men op de Facebooksite van MA-ZES

Het concept is heel eenvoudig en laagdrempelig: je loopt in het schoolgebouw en op het Maerlant-schooldomein. Per afgelegd rondje verzamel je een toffe verrassing (stukje fruit, drankje en gadgets). Je kiest zelf wanneer je start en hoeveel rondjes je aflegt.

Het parcours is onderverdeeld in een “groene” en een “blauwe” ronde. De afstand van een groene ronde bedraagt 520 meter en van een blauwe ronde 1000 meter.

Jongeren t.e.m. het zesde leerjaar lopen rondjes op de groene ronde. Jongeren en ouderen vanaf het 1e middelbaar lopen de blauwe ronde. Afhankelijk van het leerjaar kan men per gelopen ronde verschillende gadgets verzamelen.

Wij voorzien het parcours van randanimatie: fotomuur met herinneringen, bellenblaasmachine, ballonnenparty, springkasteel en nog veel andere extra’s die het lopen prettig maken.

“Run and collect” is ons motto.

Hou woensdagmiddag 20/03/2019 – 14u00 – 16u00 alvast vrij in de agenda!

 

Aan de leerkrachten schreef MA-ZES:

Beste leerkrachten

Zin in een sportieve namiddag, alleen of met uw kinderen.. schrijf je dan snel in voor de Mab-trail! 

Alle informatie vind je op www.mab-trailrunandcollect.be 

Het concept is heel eenvoudig en laagdrempelig: je loopt in het schoolgebouw en op het Maerlant-schooldomein. Per afgelegd rondje verzamel je een toffe verrassing (stukje fruit, drankje en gadgets). Je kiest zelf wanneer je start en hoeveel rondjes je aflegt. Afhankelijk van de leeftijd kan men per gelopen rondje verschillende gadgets verzamelen.

Daarnaast is er ook randanimatie, koffie met lekkere pannenkoeken alsook een live optreden van “Band onze scholen” o.l.v. Olbren Depaepe 

Een groot deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: De Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst (VBZR)  

Abonneer je snel op ons youtubekanaal: https://www.youtube.com/watch?v=avHJeuH67Ok