OUD-LLE (2011) ARLIEKE GITSELS AAN UGENT MET DE GROOTSTE ONDERSCHEIDING MASTER IN DE BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN

Arlieke is de zus van leraar wiskunde/natuurkunde Olbren Depaepe. Ze is de vriendin van leraar economie Stijn Van Hoornick (oud-ll. 2007 en master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen)

Arlieke Gitsels is nu master in de bio-Ingenieurswetenschappen (met de GROOTSTE onderscheiding), specifiek in de gen- en celwetenschappen. Dankzij een FWO-beurs (Fonds Wetenschappelijk Onderzoek) kan ze aan de Gentse universiteit doctoreren.

We herinneren haar wondermooie zangoptredens…op het huwelijk (2007) van haar leraar Nederlands Joost Coudeville en aan optredens op de proclamatie o.a. met zangeres Marianne Carlier – toen, 2009 –  muzieklerares in het Maerlant-atheneum) en met acteur Maxime De Winne -toen, 2010 –  leraar n.c. zedenleer op het Maerlant)

We wensen haar, haar ouders, haar broer, haar vriend, van harte proficiat.