25/05: MAERLANT ADVENTURE DAY: Deelnemers: enkele honderden leerlingen 3de gr. basisonderwijs scholengroep IMPACT. Organisatoren zijn de leerlingen 6TSP (hun GIP) en sportleerkrachten. SURFEN, ZEESPORT in SURFING ELEPHANT Wenduine

met oud-leerling (2001) Benoit Vandenhaute als medewerker SURFING ELEPHANT

Donderdag 25/05 was een grote dag voor het Maerlant-atheneum: de tweede editie van

MAERLANT ADVENTURE DAY

Enkele honderden leerlingen 3de graad lager onderwijs van de scholengroep Impact namen deel aan de tweede editie van de Maerlant Adventure Days.
De leerlingen zeesportten (Maerlant Watergames) een halve dag en deden een halve dag multisporten (Adventure games). 


Enkele honderden leerlingen 3de graad lager onderwijs van de scholengroep Impact namen deel aan de tweede editie van de Maerlant Adventure Days.
De leerlingen zeesportten (Maerlant Watergames) een halve dag en deden een halve dag multisporten (Adventure games). 

De hele organisatie was in handen van de leerlingen 6TSP (Geïntegreerde Proef – GIP), begeleid door de leerkrachten Sport. 

Er werd gesport op verschillende locaties (Maerlant-campus, Surfing Elephant en O’Neill Beachclub) en gevolgd door een grote apotheose met zijn allen op de speelplaats van de 1ste graad Maerlant-atheneum.

De dag begon om 8u30 en eindigt rond 16.30u.  

Peter Lips was de hele dag MC, Master of Ceremonies.

Deelnemende basisscholen: BS d’Oefenschool Blankenberge, BS De Zilvermeeuw Blankenberge en Uitkerke, BS ‘t Klavertje Wenduine, Einstein-tienerschool De Haan, BS Permeke Jabbeke, BS De Spiegelrei Brugge-centrum, BS Ter Poorten Lissewege, BS DE Pannebeke Brugge Sint-Jozef, BS De STEMpel Brugge Sint-Pieters, BS MiniMAKZ Knokke, BS De Zeeparel Heist, VBS De Zeeboon De Haan, VBS De Heideschool De Haan

De activiteiten op de Maerlant-campus: levend tafelvoetbal, graffiti run springkasteel, funbroek, wipeout, yinyoga + massage, capoeira, gekke fietsen, lasershoot, voetbal met handicap, surfskate, boksinitiatie, reanimatie, zaklopen, kubb, touwtrekken.