GWP 6de lj. d’Oefenschool: KORTRIJK Dag 3 : met TEXTURE-MUSEUM en DE BOKES…juf Lynn Dusoir schrijft…

zie ook: (20+) D’Oefenschool Blankenberge | Blankenberge | Facebook

GWP 6des: dag 3
Na het ontbijt stond het Texture- museum waar we interactief ontdekten hoe ze door de geschiedenis heen van vlas linnen maakten. Na een heerlijke picknick in het park onder de stralende zon aan de Leie werden de leerlingen getrakteerd op een frisdrankje op een zonnig, winderig terrasje. In de namiddag werden we verwacht bij “De Bokes” voor een sessie traditionele volksspelen. De kinderen ontdekten hoe leuk deze spelletjes waren. Na een warme avondmaal (tomatensoep, spaghetti al of niet met saus, pudding) trokken we naar de bowling waar de ene strike na de andere werd gegooid en de goten grondig werden gereinigd. We kwamen moe en voldaan als echte kampioenen in de jeugdherberg aan. Na de nodige bedverhaaltjes, avondrituelen kroop iedereen onder de wol.
Tot morgenavond,
De sloebers en juffen

Reactie's