GWP 6de lj. d’Oefenschool: KORTRIJK Dag 1: stad verkennen: belfort, Broeltorens, de Leie, zwembad- en eetgenoegens …juf Lynn Dusoir schrijft… zie ook (20+) D’Oefenschool Blankenberge | Blankenberge | Facebook

GWP 6des dag 1:
Na een gezellige treinreis met valliezenkoers zijn we goed aangekomen in Kortrijk. We verkenden de stad, erop en eronder, met een gids. Na een lekker lunchpakket van mama en papa stapten we door de regenbuien door naar het zwembad om nog natter te worden. Ze hebben zich 2 uren lang kostelijk geamuseerd op de wildwaterbaan, in het golvenbad, … . Terug in de jeugdherberg was het een gevecht met de lakens, maar uiteindelijk zijn alle bedjes beslaapbaar opgemaakt. Na een heerlijke maaltijd (broccoli-bloemkoolsoep, balletjes in tomatensaus met puree en worteljes, chocomousse) spelen we nu nog een rustig spelletje alvorens we onder de wol kruipen.
Tot morgen,
de sloebers en de juffen