Maerlant-lln. 3de gr. SPORT (A/T) gingen gisteren sporten op de MARINEBASIS ZEEBRUGGE met hun leerkrachten Y. Samaey, D. Vanhooren, F. Huyben en P. Legein. 

Sportlerares Delphine Van Hooren schrijft me:

Op donderdag 26 januari gingen we met alle sportleerlingen van de 3de graad sporten op een unieke locatie, namelijk de Marinebasis te Zeebrugge. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de legerbasis want wie weet schuilt er wel een verdere legercarrière in sommige leerlingen. Er zijn er alvast die interesse hebben! 

We maakten gebruik van verschillende sportfaciliteiten op deze locatie. We startten met een uitdagend CROSSFIT PARCOURS waar verschillende groepen het tegen elkaar opnamen. Alle leerlingen hebben het beste van zichzelf gegeven en gingen tot het uiterste! Daarna doken we het ZWEMBAD in waar ook verschillende groepsopdrachten uitgevoerd moesten worden. Teamwork stond centraal! We kijken terug naar een fantastische middag op een fantastische locatie. Met dank aan de Marinebasis voor dit bijzonder bezoek!