25/11: Het 4de lj. d’Oefenschool (juf Cindy De Wulf) bezoekt het stadhuis, krijgt een heuse rondleiding van stadsarchivaris Pieter De Schoolmeester, wordt begroet door burgemeester Björn Prasse en  administratief medewerkster Charlotte Benoot.

Stadsarchivaris Pieter De Schoolmeester was het die de leerlingen wegwijs maakte in het stadhuis. Hij gaf uitleg bij enkele stadsdiensten, toonde de raadzaal met mooie schilderijen en portretten van politici en kunstenaars met veel betekenis voor Blankenberge, verstrekte informatie over burgemeester, schepenen, gemeenteraad.

Het college van burgemeester en schepenen vergaderde net, maar mocht eventjes gestoord worden om een foto van de burgemeester met de leerlingen te maken.

De meisjes en jongens van het 4de lj. liepen even binnen in het kantoor van Charlotte Benoot, de mama van Naut Van Hulle, een van de leerlingen.