Na ‘verstikkende’ coronaperiode knoopt B.O.S. (oud-leerlingenbond en vriendenkring van het Maerlant-ath.) weer aan met zijn traditionele activiteiten en bedenkt nieuwe. (Vergadering, geleid door voorzitter P. Lips, had plaats op 30/09)

B.O.S.-voorzitter  Peter Lips, leraar Engels– hij oefent de voorzittersfunctie al 22 jaar uit – begroette de twintig leden en gaf aan de hand van een powerpointvoorstelling een overzicht van de geschiedenis en werking van de Bond Onze Scholen.

B.O.S. is een vzw.

B.O.S. was belangrijk voor het boekenfonds, maar verloor deze functie op bevel van Scholengroep  Impact

Van de behandelde aspecten van de B.O.S. volgt een foto (uit de mooie powerpointpresentatie van voorzitter Lips.

Na de voorstelling volgden een bespreking en een samenstelling vazn werkgroepen

De vroegere activiteiten zullen weer op touw worden gezet en het jubileum 100 JAAR RNS /KA /MAERLANT  eind september of begin okt. 2023 (academische zitting, belevingstentoonstelling, galadiner/galabal) wordt voorbereid.