CARINE REGOUDT, kinderverzorgster in Zilvermeeuw-basisschool en in d’Oefenschool gaat met pensioen Er was een intense, ontoerende viering

Carine Regoudt,  is kinderverzorgster en oefent haar beroep uit in de Zilvermeeuw-basisschool en in d’Oefenschool. Sedert 1 sept. 2001 oefent zij die functie uit in beide Blankenbergse GO!-scholen. In 1980 studeerde ze in Oostende af als kinderverzorgster. Zij is de moeder van Joyce en Julie Droissart, beide oud-lln. van het Maerlant-ath., Joyce in 2001, Julie in 2012. Zij is de oma van Nette.

Haar dochter Joyce, onderwijzeres  3de lj., schrijft me:

Mijn mama heeft als bejaardenverzorgster gewerkt in de Strandjutter. Zij is de liefste, zorgzaamste mama en omi die altijd voor iedereen klaar staat en iedereen helpt. Toen haar ouders in het rusthuis (Polderzicht)verbleven, nam ze altijd de andere bewoners mee naar beneden om iets te drinken in de cafetaria. Vanaf oktober zal ze daar ook gaan helpen als vrijwilligster als er eens een activiteit is (bingomiddag, thé dansant, …).