27/06: PROM NIGHT in het MAERLANT, in de feestzaal…wat een opkomst! Wat een intens post-examengenieten. DJ:  oud-ll.(2020) Maxim Vandenberghe (deel 2:  DUO’S)  foto’s van leraar Wim Broes

????????????????????????????????????

Maandagavond 27 juni  had naar de traditie het eigenlijk wil, weer de prom night plaats. De leerlingenraad organiseerde zijn  eindeschooljaarsbal op school in de feestzaal. Na maanden van voorbereiding en enkele  dagen opzetten van de zaal was alles klaar om er een fantastische avond van te maken. De muziek werd verzorgd door oud-leerling (2020)proms Maxim Vandenberghe. De aanwezige leerlingen, oud-leerlingen en leerkrachten konden genieten van een heerlijk drankje met goeie muziek in een prachtige zaal. Het was een zeer geslaagde avond, eentje om weer in te kaderen!