Zaterdag 25 juni Maerlant-atheneum EXTRA OPEN DEUR van 10-12u. met mogelijkheid tot inschrijven…ook voor 7 IMMO

Volgend schooljaar in het MAERLANT-ATHENEUM de nieuwe, unieke opleiding 7 IMMO, die aansluit op 6 de lj. sec. onderwijs en op 7BSO. Directeur J. Balbaert en de leerkrachten economie H. Knockaert en Y. Samaey stelden de lessentabel samen. Bekijk de video op https://www.facebook.com/maerlantatheneum…nu ook op https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/05/26/school-blankenberge-start-met-uniek-zevende-jaar-voor-wie-in-de/ 

Zie jij een toekomst in de vastgoedsector wel zitten? Schrijf je dan nu in voor de allernieuwste studierichting 7de jaar Immobiliënbeheer. Echt uniek in Vlaanderen!

Deze éénjarige opleiding sluit direct aan op je zesde leerjaar secundair onderwijs (of 7BSO) en bereidt je voor op een ondersteunende functie in een immobiliënkantoor of vastgoedbedrijf. Je volgt de vakken deels op school en deels online. Je hoeft dus niet elke dag naar onze campus in Blankenberge te komen.

De opleiding is actueel en praktijkgericht. Je wordt hier ook een beetje eigenaar van je eigen leerproces. Je krijgt les van mensen uit de vastgoedsector in maximaal 28 lestijden per week (contacturen + werkuren). Er is 1 dag stage per week voorzien, aangevuld met 1 extra blokstage van een volle week in de sector. Daarnaast is er een Erasmus+-stage van 17 dagen in een van de buurlanden (betaald door de EU). Je krijgt een laptop ter beschikking van de school als je niet over een eigen toestel beschikt.

Dus heb je interesse in immobiliën, wil je meteen aan de slag in de vastgoedsector na je middelbaar en ben je reeds of straks in het bezit van een diploma secundair onderwijs? Schrijf je dan snel in voor onze unieke studierichting 7de Se-n-se (secundair na secundair) Immobiliënbeheer (7 Immo).

Inschrijven kan via de website of elke werkdag op school na afspraak.